Reino sausainiai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | mielės |
šiek tiek | aliejaus |
100 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
0.25 arbatinio šaukštelio | kardamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
0.5 vieneto | citrinos (žievelė) |
šiek tiek | druska |
500 gramų | kvietiniai miltai |
4 vienetai | kiaušiniai (dideli) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, suberiami miltai. Sviestas ištirpinamas ir palengva sumaišomas su miltais bei mielėmis. Tešla gerai išmaišoma, kabinama šaukšteliu ir nedideliais kukuliukais sumetama į verdantį aliejų (verdama kaip spurgos). Išvirę kukuliukai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- „Paršiukai“
- Šventiniai sausainiai
- Sausainiai "Sveikuoliukai"
- Naminiai riestainiukai
- Imbieriniai elniukai
- Sausainiai „Bangelės“
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Sausainiai "Šypsenėlės"
- Sausainiai su šokoladu
- Trapūs ryžių miltų sausainiai
- Sausainiai su cukraus glazūra
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Žaliosios eglutės
- Traškios saldžiosios ispaniškos lazdelės
- Skanūs sausainėliai
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Sausainiai su šokolado gabaliukais
- Avižinių dribsnių sausainiai
- Susuktukai su moliūgu
- Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
Reino sausainiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Mielės
- Aliejus
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kardamonas,
1/4 arbatinio šaukštelio - Gvazdikėliai
-
Citrinos, žievelė,
0.5 vieneto - Druska
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai, dideli,
4 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušiniai ištrinami su cukrumi, į juos sudedami prieskoniai, suberiami miltai. Sviestas ištirpinamas ir palengva sumaišomas su miltais bei mielėmis. Tešla gerai išmaišoma, kabinama šaukšteliu ir nedideliais kukuliukais sumetama į verdantį aliejų (verdama kaip spurgos). Išvirę kukuliukai apibarstomi miltiniu cukrumi.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...