Redos lašiša
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | prieskoniai |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | lašiša |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Virta žuvis tešloje
- Menkės kotletukai
- Silkė su manų koše
- Kepta marinuota žuvis
- Orkaitėje kepta lašiša
- Šamažuvės filė
- Orkaitėje keptos dorados
- Lašišos kepsneliai
- Jūros lydeka Graikiškai
- Keptos krevetės mangų padaže
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Lašišos vėrinukai
- Lašiša „My little secret“
- Keptos seliavos
- Lašiša su krapų padažu
- Lašišos suktiniai
- Tuno salotos su feta sūriu
- Rūkytas Karpis
- Saidos filė su ryžiais
Redos lašiša
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Prieskoniai
-
Bulvės,
5 vienetai - Lašiša
-
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą supjaustyti juostelėmis ir užbarstyti prieskoniais, palaikyti keletą valndų. Tada nuplautas bulves išvirti. Morkas sutarkuoti, supjaustyti smulkiai svogūną ir apkepti keptuvėje. Šiltas bulves nulupti, perpjauti per pusę ir sudėti kepimo formos šonuose. Tada lašišos juosteles sudėti viduryje bulvių. Morkas ir svogūnus sudeti aplink lašišą ir dėti kepti. Baigus kepti, uždėti sūrio. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...