200 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
Iš miltų, kiaušinio, muskato riešuto ir druskos užminkoma lakštiniams tešla. Ji valandą palaikoma, po to plonai iškočiojama. Iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro. Kraštai sutepami kiaušiniu ir apspaudžiami. Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje. Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu. Įdarui tinka špinatai arba kitokios daržovės.
Ravioliai
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Kiaušiniai,
0.5 vieneto - Druska
- Muskatas
-
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui papildomai reikės: 100 g įvairios mėsos faršo, 0,5 kiaušinio, po šaukštelį tarkuoto sūrio ir tarkuotų svogūnų, riekelė mirkyto nuspausto bei sumaigyto batono, druskos, juodųjų pipirų.
Iš miltų, kiaušinio, muskato riešuto ir druskos užminkoma lakštiniams tešla. Ji valandą palaikoma, po to plonai iškočiojama. Iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro. Kraštai sutepami kiaušiniu ir apspaudžiami. Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje. Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu. Įdarui tinka špinatai arba kitokios daržovės.
Komentarai (5)
-
marina
2009-06-11 11:38
tai yra cappelletti receptas.ravioliai buna su varske ir spinatais.bet receptas geras :super: