Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.

Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Itališka kopūstų sriuba su grūdais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
-
Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Obuolių ir erškėtuogių sriuba
-
Juka
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Pieniška sriuba su makaronais
-
Bananų sriuba
-
Arvydo barščiai su aviena
-
Vištienos sultinys
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Voveraičių sriuba
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Sriuba su kukuliais
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...