Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!

Raugintų kopūstų sriubytė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
1.5 litro | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | svogūnai (dideli) |
3 skiltelės | česnakas |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
300 gramų | kiauliena (malta) |
2 valgomieji šaukštai | pomidorų pasta |
1 valgomasis šaukštas | paprika (aitrioji, malta) |
400 gramų | kopūstai (rauginti) |
šiek tiek | paprika (aitrioji, malta) |
200 gramų | varškė (su česnakais) |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Kopūstų sriuba su kukuliais
-
Špinatų sriuba
-
Sriuba su skumbre
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Daržovių sriuba su kumpiu
-
Įvairių daržovių sriuba
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Mamos žirnių sriuba
-
Žirnių sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
-
Lietuviški šaltibarščiai
-
Kiaulpienių sriuba
-
Pomidorų sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Kiškio kopūstų sriuba
Raugintų kopūstų sriubytė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Druska
- Kmynai
-
Sultinys, vištienos,
1.5 litro -
Svogūnai, dideli,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, malta,
300 gramų -
Pomidorų pasta,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, aitrioji, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
400 gramų - Paprika, aitrioji, malta
-
Varškė, su česnakais,
200 gramų - Petražolės, smulkintos
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
arunas
2013-08-01 12:12
is 10/10 labai tinka kitai dienai
-
airida
2012-12-09 14:25
:-) :super: skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...