Raugintų kopūstų sriubytė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek kmynai
1.5 litro sultinys (vištienos)
2 vienetai svogūnai (dideli)
3 skiltelės česnakas
3 valgomieji šaukštai aliejaus
300 gramų kiauliena (malta)
2 valgomieji šaukštai pomidorų pasta
1 valgomasis šaukštas paprika (aitrioji, malta)
400 gramų kopūstai (rauginti)
šiek tiek paprika (aitrioji, malta)
200 gramų varškė (su česnakais)
šiek tiek petražolės (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Raugintų kopūstų sriubytė

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnus ir česnaką supjaustome kubeliais ir patroškiname įkaitintame aliejuje.
Tuomet sudedame faršą ir maišydami kepame.
Pridedame pomidorų pastos, paprikų, išmaišome ir viską perkeliame į puodą.
Sudedame pjaustytus raugintus kopūstus, supilame vištienos sultinį, paskaniname druska, aitriosiomis paprikomis ir kmynais.
Puodą uždengiame ir verdame apie 15 min. ant silpnos ugnies.
Sriubą išpilstome į lėkštes, į kiekvieną lėkštę pridedame po šaukštelį išmaišytos varškės, o ant viršaus užbarstome smulkintų petražolių.
Patiekiame su juoda duona.
Skanaus!

Gairės: Virti, Sriubos
Reklama:

Komentarai (4)


  • arunas 2013-08-01 12:12

    is 10/10 labai tinka kitai dienai


  • airida 2012-12-09 14:25

    :-) :super: skanu


Daugiau receptų