Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Raugintų burokėlių barščiai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | kiauliena (šonkauliai) |
2 vienetai | burokėliai (rauginti) |
100 gramų | daržovės (prieskoninės) |
0.5 stiklinės | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
1 vienetas | lauro lapų |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pikantiška trinta sriubytė su skrebučiais
- Burokėlių-grybų sriuba
- Pomidorų sriuba su cukinija
- Svogūnų sriuba
- Žirnių sriuba
- Alaus sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Vaistai nuo pachmelo
- Linos sriuba
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Grybų sriuba su duona
- Grybų sriuba
- Vasariška sriuba
- Jogurto sriuba
- Gardi moliūgų sriuba
- Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
- Bulbienė
- Sriuba "Čili"
- Sūrio ir duonos sriuba
- Pieniška žuvienė
Raugintų burokėlių barščiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena, šonkauliai,
500 gramų -
Burokėliai, rauginti,
2 vienetai -
Daržovės, prieskoninės,
100 gramų -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Lauro lapai,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskonines daržoves nuvalyti, supjaustyti ir trumpai pakepinti svieste (1 šaukštas).
Šonkaulius įdėti į 3 l šalto vandens.
Kai užvirs, sumažinti ugnį ir sudėti pakepintas prieskonines daržoves, įmesti lauro lapelį ir kvapniuosius pipirus, išvirti.
Minkštą mėsą išimti, nuovirą perkošti.
Raugintus burokėlius stambiai sutarkuoti, ištroškinti 2 stiklinėse nuoviro.
Supilti į likusį nuovirą.
Iš miltų ir sviesto paruošti uždarą, supilti į barščius.
Patiekiant pagardinti grietine.
Atskirai patiekti išvirtas bulves ir supjaustytus šonkaulius.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...