Raugintos dilgėlės
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
5 kilogramai dilgėlės
100 gramų druska
150 gramų morkos
150 gramų obuoliai
50 gramų bruknės
2 gramai kmynai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek kvapieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jaunus dilgėlių ūglius nuplauti ir sudėti į emaliuotą arba ąžuolinį indą kartu su morkomis, obuoliais, bruknėmis arba spanguolėmis, kmynais, lauro lapeliais, pipirais ir druska. Paskui uždėti slėgtuvą. Po dviejų savaičių dilgėles galima vartoti sriuboms arba mėsos ir žuvies patiekalų uždarams.

Raugintos dilgėlės

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Jaunus dilgėlių ūglius nuplauti ir sudėti į emaliuotą arba ąžuolinį indą kartu su morkomis, obuoliais, bruknėmis arba spanguolėmis, kmynais, lauro lapeliais, pipirais ir druska. Paskui uždėti slėgtuvą. Po dviejų savaičių dilgėles galima vartoti sriuboms arba mėsos ir žuvies patiekalų uždarams.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...