Raugintos dilgėlės
INGREDIENTAI:
5 kilogramai | dilgėlės |
100 gramų | druska |
150 gramų | morkos |
150 gramų | obuoliai |
50 gramų | bruknės |
2 gramai | kmynai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jaunus dilgėlių ūglius nuplauti ir sudėti į emaliuotą arba ąžuolinį indą kartu su morkomis, obuoliais, bruknėmis arba spanguolėmis, kmynais, lauro lapeliais, pipirais ir druska. Paskui uždėti slėgtuvą. Po dviejų savaičių dilgėles galima vartoti sriuboms arba mėsos ir žuvies patiekalų uždarams.
Raugintos dilgėlės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dilgėlės,
5 kilogramai -
Druska,
100 gramų -
Morkos,
150 gramų -
Obuoliai,
150 gramų -
Bruknės,
50 gramų -
Kmynai,
2 gramai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunus dilgėlių ūglius nuplauti ir sudėti į emaliuotą arba ąžuolinį indą kartu su morkomis, obuoliais, bruknėmis arba spanguolėmis, kmynais, lauro lapeliais, pipirais ir druska. Paskui uždėti slėgtuvą. Po dviejų savaičių dilgėles galima vartoti sriuboms arba mėsos ir žuvies patiekalų uždarams.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...