Rauginti kiškio kopūstai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiškio kopūstai
šiek tiek petražolės
šiek tiek krienai (šaknys)
šiek tiek juodieji serbentai (lapai)
šiek tiek česnakas
šiek tiek krapai
šiek tiek juodieji pipirai
1 litras vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lapus nuplauti, sudėti į emaliuotą indą kartu su krapų ir petražolių lapais, krienų šaknelėmis ir serbentų lapais. Įdėti česnakų, juodųjų pipirų ir užpilti šaltu sūrymu (1 valgomasis šaukštas druskos 1 L vandens).

Rauginti kiškio kopūstai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lapus nuplauti, sudėti į emaliuotą indą kartu su krapų ir petražolių lapais, krienų šaknelėmis ir serbentų lapais. Įdėti česnakų, juodųjų pipirų ir užpilti šaltu sūrymu (1 valgomasis šaukštas druskos 1 L vandens).

Gairės: Rauginti
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...