Rauginti kiškio kopūstai
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kiškio kopūstai |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krienai (šaknys) |
šiek tiek | juodieji serbentai (lapai) |
šiek tiek | česnakas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 litras | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lapus nuplauti, sudėti į emaliuotą indą kartu su krapų ir petražolių lapais, krienų šaknelėmis ir serbentų lapais. Įdėti česnakų, juodųjų pipirų ir užpilti šaltu sūrymu (1 valgomasis šaukštas druskos 1 L vandens).
Rauginti kiškio kopūstai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Kiškio kopūstai
- Petražolės
- Krienai, šaknys
- Juodieji serbentai, lapai
- Česnakas
- Krapai
- Juodieji pipirai
-
Vanduo,
1 litras - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus nuplauti, sudėti į emaliuotą indą kartu su krapų ir petražolių lapais, krienų šaknelėmis ir serbentų lapais. Įdėti česnakų, juodųjų pipirų ir užpilti šaltu sūrymu (1 valgomasis šaukštas druskos 1 L vandens).
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...