
Rauginti agurkai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | rauginti agurkai |
1 vienetas | skumbrė (karšto rūkymo) |
25 gramai | sūris (fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
25 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Agurkai supjaustomi skersai 4-5 cm gabaliukais, išimami sėklynai. Skumbrė nuvaloma, išrenkami kaulai, sukapojama kartu su kiaušiniu, sudedamas sviestas. Viskas gerai ištrinama, įdarui paruošti agurkai sudedami ant indo dugno, įpilama majonezo, užbarstoma susmulkintais svogūnų laiškais, sudedami įdaryti agurkai. Puošiama tarkuotu fermentiniu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Vyniotinis su sūriu ir vištiena
-
Tuno - lašišos užkandinis tortas
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Skanūs sumuštiniai
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Virtas vyniotinis
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Pusryčių užkandėlė
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Seniai besmegeniai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Kiaušiniai su varškės padažu
-
Vėrinukai
-
Faršo vyniotinis
Rauginti agurkai su įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rauginti agurkai,
4 vienetai -
Skumbrė, karšto rūkymo,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
25 gramai -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Sviestas,
25 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurkai supjaustomi skersai 4-5 cm gabaliukais, išimami sėklynai. Skumbrė nuvaloma, išrenkami kaulai, sukapojama kartu su kiaušiniu, sudedamas sviestas. Viskas gerai ištrinama, įdarui paruošti agurkai sudedami ant indo dugno, įpilama majonezo, užbarstoma susmulkintais svogūnų laiškais, sudedami įdaryti agurkai. Puošiama tarkuotu fermentiniu sūriu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
(anonimas)
2013-02-14 13:38
:-p :-p %-) %-) %-) %-) %-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...