Raudonųjų kopūstų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | kopūstai (raudongūžiai) |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu. Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais. Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
- Pupelių salotos
- Morkų salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
- Krabų mišrainė su šparagais
- Žiedinių kopūstų salotos
- Žuvies salotos su pomidorais
- Morkų mišrainė
- Džiovintų vaisių salotos
- Mišrainė iš žalių pomidorų
- Vėžių uodegėlių salotos
- Salotos „Antikvaras“
- Agurkų salotos amerikietiškai
- Šparaginių pupelių ir pomidorų salotos
- Cikorijos salotos su svogūnais
- Ajerų salotos
- Dilgėlių salotos su kiaušiniu
- Salierų salotos su obuoliais
- Burokėlių ir paprikų mišrainė
- Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
Raudonųjų kopūstų salotos
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kopūstai, raudongūžiai,
250 gramų - Grietinė
- Aliejus
- Cukrus
- Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kopūstai supjaustomi plonomis juostelėmis, keletą sekundžių sudedami į verdantį vandenį, po to išverčiami į graibštą ir apipilami šaltu vandeniu. Vandeniui nutekėjus, sumaišomi su kitais, atskirai sumaišytais produktais. Paruoštos salotos truputį palaikomos, atšaldomos šaldytuve ir paduodamos valgyti.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Karina
2009-03-09 17:49
:valgau: niam niam niam niam niam :super: :jee: :taip: :soku2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...