šiek tiek | druska |
1 stiklinė | grietinė |
4 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | paprika (geltona, raudona, žalia) |
1 vienetas | poras |
500 gramų | vištienos filė |
1 vienetas | ryžiai (raudonieji, pakelis) |
3 vienetai | morkos |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
Paruošimo trukmė 50-60 min.
Kol virsite ryžius, smulkiais gabaliukais supjaustykite morkas ir įmeskite į įkaitinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltonuos. Tada įmeskite taip pat supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir kepkite kol svogūnas taps permatomas. Vėliau įmeskite į keptuvę taip pat supjaustytas paprikas. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps, įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos troškinys su ryžiais
- Pomidorų ir makaronų apkepas
- Kriauklės su įdaru
- Lazanija su vištiena
- Makaronų su dešra apkepas
- Farfalle makaronai (kaspinėliai) su pomidorų padažu
- Spaghetti Carbonara su špinatais
- Skryliai su šoninės padažu
- Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- Jautiena kiniškai
- Sūrio ir makaronų apkepas
- Makaronai su faršu
- Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
- Plovas
- Makaronai su migdolais, sūriu ir žolelėmis
- Ryžių apkepas
- Įdaryti makaronai
- Sojos faršas su makaronais
- Makaronų apkepas su sūriu
- Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
1 stiklinė -
Alyvuogių aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Paprika, geltona, raudona, žalia,
3 vienetai -
Poras,
1 vienetas -
Vištienos filė,
500 gramų -
Ryžiai, raudonieji, pakelis,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(10 porcijų)
Paruošimo trukmė 50-60 min.
Kol virsite ryžius, smulkiais gabaliukais supjaustykite morkas ir įmeskite į įkaitinta keptuvę kepti tol, kol morkos pageltonuos. Tada įmeskite taip pat supjaustytus svogūnus, išmaišykite ir kepkite kol svogūnas taps permatomas. Vėliau įmeskite į keptuvę taip pat supjaustytas paprikas. Svarbu viską maišyti kas porą minučių. Tokioje eigoje įdėti supjaustytą porą ir mažais gabaliukais vištieną. Kai vištiena iškeps, įpilti beveik pilną stiklinę grietinės, viską troškinti maišant 4-7 minutes, įdėti prieskonių. Vėliau sumaišyti su ryžiais ir kepti 5-7 minutes, pabaigai su medine mentele suteikti apkepo formą ir palikti po dangčiu 7-10 minučių. Papuošti petražolėmis. Galite valgyti.
Komentarai (6)
-
Veronika
2011-02-07 17:53
taip labai skanu dar ideti supjaustyta cukinija
-
Tutis
2010-08-29 12:57
prasom ;DD :super:
-
agne
2010-08-28 15:17
Aciu! Buvo labai skanu :super:
-
Tutis
2009-10-04 13:50
sveiki,
esu studentas, tad buvau priverstas truputi pakoreguoti kai kuriuos produktus :)) vietoj raudonų ryžių dėjau paprastus baltus :D vietoj alyvuogių aliejaus dėjau ketvirtį sviesto :) nedėjau poro :) ruošimo eiga išlaikiau panašią, tik ryžių dėjau tris pakelius, pusantros paprikos ( raudonos ), du svogūnus, 7 vidutines morkas. Vištienos filė marinavau apie valandą ir naudojau tik vištienos prieskonius. tame etape kai įpilama grietinė, įbėriau pipirų ir vištienos prieskonių. manau nesugadinau recepto ;) kas ragavo, pirštus laižėsi, ir beje, mano proporcijas sudėjus užteko 4 asmenims :super: