Raudoni šaltibarščiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 mililitrų kefyras
100 gramų burokėliai (virti)
100 gramų svogūnai (laiškai)
50 gramų krapai
2 vienetai kiaušiniai (virti)
2 vienetai agurkų
0.5 stiklinės grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raudoni šaltibarščiai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kefyrą gerai išplakite su druska, sudėkite šiaudeliais pjaustytus burokėlius, supjaustytus svogūnus, krapus, kiaušinius, agurkus ir sumaišykite. Užbalinkite grietine ir patiekite su virtomis bulvėmis. Pagal skonį galima įdėti rūgšties, atskiesti virintu vandeniu.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų