Raudongūžių kopūstų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės sultinys (mėsos)
1 stiklinė slyvos (džiovintos)
1 vienetas kopūstai (raudongūžis)
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai taukai (kiaulių)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
0.5 vieneto citrinos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Raudongūžių kopūstų sriuba

Komentarai: 12
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.

Reklama:

Komentarai (12)


Daugiau receptų