Raudongūžių kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 stiklinė | slyvos (džiovintos) |
1 vienetas | kopūstai (raudongūžis) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 vieneto | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorinė sriuba
- Bulvienė su grybais ir riešutais
- Kreminė vištienos sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Svogūnienė su aviena
- Šamienė
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Sriuba "Čili"
- Gurmaniška pomidorų sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Vitaminų sriuba
- Sriuba su skumbre
- Šaldytų grybų sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Vengriška žuvienė
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Sriuba „Minestrone“
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Paprikų ir vištienos sriuba
Raudongūžių kopūstų sriuba
Komentarai:
12
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Slyvos, džiovintos,
1 stiklinė -
Kopūstai, raudongūžis,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
2 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Citrinos,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusėje sultinio išverdami supjaustyti kopūstai, kitoje pusėje—supjaustytos bulvės. Išmirkytos slyvos išverdamos ir ištrinamos pro sietelį. Nulupta citrina supjaustoma. Svogūnai pakepinami riebaluose, sumaišomi su miltais, pakepinami. Viskas sudedama į sriubą, užvirinama, pagardinama druska bei cukrumi, pipirais.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...