
Raudonasis padažas
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | sultinys (mėsos) |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
0.5 vieneto | morkos |
0.5 vieneto | svogūnai |
1.5 valgomojo šaukšto | pomidorų padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avokadų padažas su citrina
-
Imbiero sirupas
-
Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
-
Guacamole
-
Čilietiškas padažas
-
Aštrus padažas
-
Česnakinis padažas
-
Žaliasis padažas
-
Vinaigrette užpilas su žolelėmis
-
Pomidorų padažas picai
-
Kavos padažas
-
Jogurto ir agurkų padažiukas
-
Pomidorų padažas
-
Padažas "Čili"
-
Kari padažas
-
Pievagrybių padažas
-
Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
-
Padažas prie kugelio
-
Marinatas vištienai
-
Pomidorų padažas
Raudonasis padažas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
2 stiklinės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Morkos,
0.5 vieneto -
Svogūnai,
0.5 vieneto -
Pomidorų padažas,
1.5 valgomojo šaukšto - Druska
- Cukrus
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Prieskoninės daržovės supjaustomos ir kepinamos aliejuje, kol suminkštės, vėliau įpilama pomidorų padažo ir dar kiek pakepinama. Miltai kaitinami, kol parusvėja, atskiedžiami sultiniu, užpilami ant daržovių ir paverdama apie 30 min. Skystis kartu su prieskoninėmis daržovėmis ištrinamas pro sietelį, įberiama maltų pipirų, cukraus, druskos. Padažas naudojamas įvairiems patiekalams.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...