Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Rasalynė
INGREDIENTAI:
90 gramų | silkė |
20 gramų | svogūnai |
50 gramų | burokėliai (rauginti) |
150 mililitrų | vanduo |
1 gramas | acto |
100 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešriukai
- Silkė burokėlių patale
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Įdarytos dešrelės
- Silkė patale
- Fondiu iš moliūgo
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Krekerių užkandėlė
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Duonos "suši"
- Sūrio sausainiai
- Užtepėlė su tunu
- Girti čeburėkai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Bulvių kamuoliukai
- Sūrio rutuliukai
- Pica su vištiena
- Krevečių užkandėlė su majonezu
- Aštrus pomidorų kokteilis
Rasalynė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
90 gramų -
Svogūnai,
20 gramų -
Burokėliai, rauginti,
50 gramų -
Vanduo,
150 mililitrų -
Actas,
1 gramas -
Bulvės,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Receptas vienai porcijai.
Silkei išimami viduriai, suvyniojama į popierių ir kepama orkaitėje. Po to išimami kaulai, minkštimas susmulkinamas. Rauginti burokėliai, silkės minkštimas užpilama burokėlių rasalu, praskiedžiama atšaldytu virintu vandeniu, pridedama druskos, pipirų ir acto.
Patiekiant sriubą, atskirai paduodamos virtos bulvės su odele.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...