Rageliai su kremu ir šilauogemis
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Nuostabaus skonio desertas, kuris leis pasilepinti nuostabią vasaros dieną. Nuostabaus skonio desertas, kuris leis pasilepinti nuostabią vasaros dieną. Kristina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
400 gramų kreminės varškės
400 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
200 gramų šilauogės
170 gramų sviesto, 82%
0.5 skardinės kondensuotas pienas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.
2.
Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.
3.
Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.
4.
Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.
5.
Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.
6.
Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Rageliai su kremu ir šilauogemis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Nuostabaus skonio desertas, kuris leis pasilepinti nuostabią vasaros dieną. Kristina
Gaminimo eiga:
  1. Iš sluoksniuotos tešlos iškepame ragelius: aš iš kietesnės folijos pasidariau ragelius ir ant ju apsukau juostelėmis supjaustytą tešlą. Kepiau 170'C temperatūros orkaitėje 10 - 15 minučių.

  2. Sviestą išplakame mikseriu iki baltumo.

  3. Į sviestą dedame po šaukštą kondensuoto pieno ir ištisai plakame.

  4. Pabaigoje sudedame varškę ir viską dar kartą gerai išplakame.

  5. Kremą laikome šaldytuve bent 2 valandas.

  6. Į konditerinį maišeli sudedame kremą ir juo pildome ragelius, retkarčiais sustojam ir į vidų įdedame šilauogių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų