Rabarbarų uogienė
AUTORIUS:
Dan Sukker,
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų rabarbarai (stambiai pjaustyti)
1 vienetas citrinos ((sultys))
250 gramų „dansukker“ cukrus uogienėms
0.5 arbatinio šaukštelio kardamonas (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.

Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų uogienė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kardamonai ir rabarbarai – tobulas vasariško skonio derinys.

Sumaišykite visus produktus prikaistuvyje ir nuolat maišydami pavirkite 4 min. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite šaldytuve.

Receptą atsiuntė Dan Sukker
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų