Rabarbarus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Citriną nulupame.
Rabarbarus ir citrinos žievelę užpilame vandeniu, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame cukraus.
Virti reikia apie 20 min.
Geriame atšaldytą.
Rabarbarų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
300 gramų | rabarbarai (stiebai) |
1 vienetas | citrinos |
70 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Raudonųjų serbentų kompotas
- Slyvų kompotas
- Braškių kompotas
- Vyšnių kompotas
- Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
- Obuolių kompotas
- Alyvinių obuolių - serbentų kompotas
- Džiovintų slyvų kompotas
- Vyšnių kompotas
- Greitas vyšnių kompotas
- Agrastinis kompotas
- Svarainių kompotas
- Juodųjų serbentų kompotas
- Kaukazinių slyvaičių kompotas
- Rabarbarų kompotas
- Obuolių - moliūgų kompotas
- Razinų kompotas
- Saldi agrastų sriuba
- Uogų kompotas
- Vanilinis braškių kompotas
Rabarbarų kompotas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Rabarbarai, stiebai,
300 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Citriną nulupame.
Rabarbarus ir citrinos žievelę užpilame vandeniu, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame cukraus.
Virti reikia apie 20 min.
Geriame atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
donata
2010-11-20 19:31
:ok: tobula labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...