Rabarbarus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Citriną nulupame.
Rabarbarus ir citrinos žievelę užpilame vandeniu, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame cukraus.
Virti reikia apie 20 min.
Geriame atšaldytą.

Rabarbarų kompotas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 litro | vanduo |
300 gramų | rabarbarai (stiebai) |
1 vienetas | citrinos |
70 gramų | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Kriaušių kompotas
-
Slyvų kompotas
-
Rabarbarų kompotas
-
Džiovintų slyvų kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Obuolių sultys
-
Kriaušių kompotas
-
Džiovintų kriaušių kompotas
-
Razinų kompotas
-
Alyvinių obuolių - serbentų kompotas
-
Agrastinis kompotas
-
Vyšnių kompotas
-
Serbentų kompotas
-
Cukinijų kompotas su svarainiais
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Kompotas - kas po ranka
-
Greitas vyšnių kompotas
Rabarbarų kompotas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
1.5 litro -
Rabarbarai, stiebai,
300 gramų -
Citrinos,
1 vienetas -
Cukrus,
70 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rabarbarus nulupame ir supjaustome kubeliais.
Citriną nulupame.
Rabarbarus ir citrinos žievelę užpilame vandeniu, įspaudžiame citrinos sulčių, įberiame cukraus.
Virti reikia apie 20 min.
Geriame atšaldytą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
donata
2010-11-20 19:31
:ok: tobula labai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...