Rabarbarų kisielius su bananais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.75 litro vanduo
2 vienetai bananai (puošimui)
5 valgomieji šaukštai cukrus (puošimui)
4 vienetai rabarbarai
3 valgomieji šaukštai krakmolas
25 gramai vanilinis cukrus
0.5 vieneto bananai (puošimui)
10 gramų grietinėlės, 35%
1 valgomasis šaukštas cukrus (puošimui)
1 vienetas mango
šiek tiek ananasų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.

Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.

Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.

Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.

Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.

Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rabarbarų kisielius su bananais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.

Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.

Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.

Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.

Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.

Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų