Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | vištienos filė (virta) |
3 vienetai | kiaušiniai (virti) |
200 gramų | pomidorai |
150 gramų | grybai (marinuoti) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
15 vienetų | tešla (krepšeliai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
3.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Krepšeliai su grybais
- Kiaušiniai, įdaryti šprotais
- Kiaušiniai - laiveliai
- Užkandžių krepšeliai su lašiša
- Paprikos užkandėlė su varške
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Salotos „Antikvaras“
- Aštriai saldi kalakutienos užtepelė
- Kiaušinių krepšeliai
- Virtos dešros dubenėliai su daržovėmis
- Įdarytos pievagrybių kepurėlės
- Pyragėliai su vištiena ir grybais
- Įdaryti agurkai
- Vaisių buketas
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Žuvis apelsinų puodelyje
- Paprikų laiveliai
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Nesaldūs keksiukai
- Įdaryti svogūnai itališkai
Pyragėliai su vištiena ir grybais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė, virta,
500 gramų -
Kiaušiniai, virti,
3 vienetai -
Pomidorai,
200 gramų -
Grybai, marinuoti,
150 gramų -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Dižono garstyčios
-
Tešla, krepšeliai,
15 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Gatavus tešlos krepšelius dėkite į orkaitę kelioms minutėms, kad gražiai apskrustų.
Išvirtą vištieną, kiaušinius, pomidorus supjaustykite mažais kubeliais (jeigu salotos gaunasi labai skystos, nusunkite skystimą). Viską sumaišykite su marinuotais grybais, majonezu, pagardinkite druska ir pipirais.
Mase įdarykite atvėsusius krepšelius.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...