
Pyragėliai su obuoliene
Porcijų skaičius:
20
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek | miltai |
100 gramų | cukrus |
400 mililitrų | kefyras |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | obuolienės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Kriaušių desertai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Varškės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šventiniai žaliukai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Mikro keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Pyragėliai su obuoliene
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 20
- Miltai
-
Cukrus,
100 gramų -
Kefyras,
400 mililitrų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Obuolienė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...