Pyragėliai su obuoliene
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek miltai
100 gramų cukrus
400 mililitrų kefyras
1 arbatinis šaukštelis soda
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek obuolienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragėliai su obuoliene

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).

  2. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.

  3. Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.

    Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų