200 gramų | margarinas |
200 gramų | grietinė |
0.5 litro | kvietiniai miltai |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
5 vienetai | obuoliai (rūgštūs) |
0.5 arbatinio šaukštelio | acto |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Nuostabiosios varškės spurgaites
- Plikytos tešlos pyragaičiai
- Paprastas skanių spurgų receptas
- Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
- Grikių kruopų pyragėliai su grybais
- Tartaletės su vaisiais
- Aguoninės formelės
- Šokoladiniai kavos keksiukai su maskarponės kremu
- Vištos spurgos
- Baltijos pyragėliai
- Miltinės spurgos
- Tobulosios mielinės spurgos
- Imbieriniai keksiukai
- Spurgos kitaip
- Želiniai pyragėliai
- Kokosiniai pyragaičiai
- Pyragėliai einant į svečius
- Pyragėlis su uogomis
- Krekeriai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varškės kremu
Pyragėliai su obuoliais
- Paruošimo laikas:
-
Margarinas,
200 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Kvietiniai miltai,
0.5 litro -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Actas,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visus komponentus sumaišyti ir išminkyti. Tešlą plonai iškočioti, pjaustyti juostelėmis. Įdėti obuolio skiltelę ir suvynioti. Kiaušinio baltymą išplakti iki baltumo. Vieną pyragaičio pusę įmerkti į baltymą, paskui į cukrų ir iškepti.
Komentarai (20)
-
Regina
2022-08-01 12:59
Kam actas?
-
ela
2017-03-03 14:55
Tai po viena kepti? Orkaitej, keptuvej? Kokia temperatura? Uz toki aprasa nezinau ar koki bala beduociau....
-
irena
2016-08-01 14:34
absurdas-kur cukrus,kur prieskoniai
-
Luka
2016-01-26 15:33
Bandėme pasidaryti,neblogai išėjo ir skanus.Tik aprašymas galetu būti logiškesnis ir išsamesnis
-
renata
2015-02-01 12:40
Dar negirdėjau kad miltus sveria litrais
-
Biruta
2014-10-24 13:48
Actas su valg.soda maisyti reikia :) vietoj kep.milteiai neparasyta :)
-
laura
2014-10-13 18:04
O tai cukraus nereikia?ir kam tas actas?
-
VILMA
2014-09-12 00:07
NIEKO NESUPRANTU SITO RECEPTO
-
oksana
2013-10-23 15:40
Aprasymas galetu buti logiskesnis
-
Paulina
2009-08-14 11:58
kur nuotrauka? bet seipskanu zinau sita bet nepamennu kaip gaminti