
Pyragėliai su mėsa
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai: | ||
500 gramų | miltai | |
200 mililitrų | pienas | |
150 gramų | sviestas | |
0.5 stiklinės | miltai | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
1 pakelis | dr. oetker sausos mielės | |
1 valgomasis šaukštas | cukrus | |
1 žiupsnelis | druska | |
Įdarui: | ||
400 gramų | šaltai rūkytos šoninės | |
1 vienetas | svogūnai | |
Aptepimui: | ||
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Į dubenį berti pusę stiklinės miltų, mieles, cukrų, pilti pieną, viską išmaišyti, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 15 minučių. Įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti tirpintą sviestą, berti 500 gr miltų, druskos. Išminkyti tešlą, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 1 valandą.
2.
Įdarui pakepinti smulkintą šoninę su smulkintu svogūnu.
3.
Nuo pakilusios tešlos gnybti po gabalėlį, iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro ir užspausti kraštus. Pyragėlius dėti į kepimo popieriumi išklotą skartą, aptepti aliejumi.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su lašinukų įdaru
-
Pynutės
-
Bandelės su aguonomis ir šokoladu
-
Mielinė bulka su razinomis
-
Bandelės su cinamonu
-
Žuvies spurgytės
-
Bandelės prie arbatos
-
Aguoninis pyragas
-
Bandelės iš batono
-
Bandelės su varške
-
Mielinės bandelės su kokoso įdaru
-
Dešriukai
-
Keksiukai su mėlynėmis
-
Bandelės su kriaušėmis
-
Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
-
Bandelės su vištiena ir pievagrybiais
-
Bandelės su daržovių įdaru
-
Bandelės su varške
-
Arbatinės bandelės
-
Ruginių miltų bandelės
Pyragėliai su mėsa
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
500 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Sviestas,
150 gramų -
Miltai,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Dr. Oetker sausos mielės,
1 pakelis -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šaltai rūkyta šoninė,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį berti pusę stiklinės miltų, mieles, cukrų, pilti pieną, viską išmaišyti, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 15 minučių. Įmušti kiaušinį, išmaišyti, supilti tirpintą sviestą, berti 500 gr miltų, druskos. Išminkyti tešlą, uždengti švariu rankšluostėliu ir palikti šiltai pakilti 1 valandą.
Įdarui pakepinti smulkintą šoninę su smulkintu svogūnu.
Nuo pakilusios tešlos gnybti po gabalėlį, iškočioti į paplotėlį, dėti įdaro ir užspausti kraštus. Pyragėlius dėti į kepimo popieriumi išklotą skartą, aptepti aliejumi.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...