Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
šiek tiek | tešla (sluoksniuota, mielinė) |
šiek tiek | kiviai ((geltonieji) ) |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
4.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kivi keksiukai
- Pyragėliai su baravykais
- Pyragaičiai "Širdutės"
- Šokoladiniai keksiukai
- Dieviški eklerai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su vyšnių įdaru
- Miltinės spurgos
- Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
- Nykštukų pyragaičiai
- Keksiukai su baltuoju šokoladu
- Keksiukai
- Keksiukai su vyšniomis
- Imbieriniai keksiukai
- Pyragaičiai su įdaru
- Riešutinis pyragas
- Pyragėlis su uogomis
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Keksiukai su persikais
- Braškių Šokolado ir Kokoso keksiukai
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Tešla, sluoksniuota, mielinė
- Kiviai, (geltonieji)
- Cinamonas
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę. Kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės. Tešlos kampelius užlankstyti.
7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Ernestas
2015-11-06 18:53
Skanus piragelis aciu uz recepta.tikrai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...