Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Frančipani masei: | ||
100 gramų | migdolai (drožlės) | |
1 vienetas | kiaušiniai | |
100 gramų | sviestas | |
100 gramų | „dansukker“ cukranendrių cukrus „demerara“ | |
1 arbatinis šaukštelis | „dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile | |
0.5 vieneto | apelsinų ((žievelė)) | |
Tešlai: | ||
3 vienetai | kiaušiniai | |
100 gramų | sviestas | |
150 gramų | jogurtas (natūralus) | |
150 gramų | „dansukker“ cukraus milteliai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | miltai | |
100 | džemas (mėgstamas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Užmaišome keksiukams tešlą.
2.
Sumaišome frančipano masę.
3.
Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.
Pyragėliai su frančipanu pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Migdolai, drožlės,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sviestas,
100 gramų -
„Dansukker“ cukranendrių cukrus „Demerara“ ,
100 gramų -
„Dansukker“ vanilinis cukrus su natūralia vanile,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinai, (žievelė),
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Jogurtas, natūralus,
150 gramų -
„Dansukker“ cukraus milteliai,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
200 gramų -
Džemas, mėgstamas,
100 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišome keksiukams tešlą.
Sumaišome frančipano masę.
Į formeles dedame tešlos, ant jos truputuką džemo, padengiame frančipano mase. Kepame apie 20 minučių 190°C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...