Pyragas su žuvies įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
2 vienetai kiaušiniai (išvirti)
1 vienetas svogūnai
šiek tiek petražolės
250 gramų žuvis
400 mililitrų kefyras (arba natūralus jogurtas)
2 vienetai kiaušiniai (išvirti)
0.5 arbatinio šaukštelio soda
2 valgomieji šaukštai cukrus
1 valgomasis šaukštas druska
2 valgomieji šaukštai aliejaus
2 stiklinės kvietiniai miltai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su žuvies įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kefyrą arba jogurtą išplakite su kiaušiniais, soda (nugesinta su citrinos sultimis ar actu), cukrumi, druska, aliejumi ir miltais. Miltų gali tekti dėti ir daugiau, žiūrėkite, kad tešla gautųsi grietinės (25 proc.) konsistencijos.
Pusę užmaišytos tešlos supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.
Susmulkinkite žuvį, svogūną, petražoles, krapus ir virtus kiaušinius. Šią masę išmaišykite su pipirais ir sudėkite ant tešlos.
Likusią dalį tešlos supilkite ant žuvies įdaro. Gausis trys sluoksniai: tešla, žuvies įdaras, tešla.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 45-50 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų