
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
100 gramų | sviestas |
240 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
240 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
300 gramų | aviečių |
1 žiupsnelis | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
2.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3.
Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.
4.
Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Pabarstykite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šlapias pyragas
-
Apelsininis pyragas su migdolais
-
Šokoladinis pyragas
-
Purus obuolių pyragas
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Dangiškas pyragas su Spelta
-
Braškių pyragas
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Juodųjų serbentų pyragas su varške
-
Kisieliaus keksas
-
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
-
Citrininis pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Aguonų-migdolų pyragas
-
"Amerikietiškas" obuolių pyragas
-
Kuršėnietiškas "Čik Čaki"
Pyragas su uogomis prie karštos arbatos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Sviestas,
100 gramų -
Cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
240 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Avietės,
300 gramų -
Cukraus pudra,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 110 °C.
Sviestą išmaišykite su cukrumi.
Vieną po kito įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.Atskirame inde sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.
Paruoštą miltų mišinį įsijokite į sviesto ir kiaušinių masę ir gerai išmaišykite.Tešlą supilkite į kepimo formą, ant viršaus užberkite avietes ir kepkite 45–50 minutes.
Pabarstykite cukraus pudra.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...