Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Pyragas su uogiene ir varške
INGREDIENTAI:
500 gramų | kvietiniai miltai |
250 gramų | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
200 gramų | aguonų |
500 gramų | uogienė (tiršta) |
500 gramų | varškė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gardusis Kuršėnų vyniotinis
- Bandelės vasaros užkandžiams
- Malta mėsa tešloje
- Moliūgo ir obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
- Citrininis varškės pyragas su kakava
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
- Gardučiai keksiukai
- Kalėdinė eglutė
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Pica Margarita
- Šimtalapis su razinomis
- Migdoliniai sausainiai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Kalėdiniai keksiukai
- Naminė balta duona
- Paprastas pyragas su abrikosų džemu
- Šokoladiniai sausainiai su kokosu
Pyragas su uogiene ir varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
150 gramų -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Aguonos,
200 gramų -
Uogienė, tiršta,
500 gramų -
Varškė,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Viska, išskirus uogienę ir varškę sudedu į dubenį, gerai išminkau tešlą ir kokiai 1val palieku ją šaldiklyje.
Po to su burokine tarka tarkuoju tešlos sluoksnį, dedu varškės ir uogienės sluoksnį ir vėl užtarkuoju likusios tešlos dalį. 180 laipsnių temperatūroje kepu apie 60min. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...