Pyragas su rabardarų džemu
AUTORIUS:
Jurgita
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
150 gramų miltai
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
šiek tiek druska
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
100 mililitrų džemas (rabarbarų)
150 gramų aliejaus
150 mililitrų grietinė
200 gramų cukrus
3 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su rabardarų džemu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinius su cukrumi, druska ir vaniliniu cukrumi. Įmaišyti grietinę, aliejų, kepimo miltelius ir išsijotus miltus. Tešlą supilti į paruoštą kepimo formą. Ant tešlos keliose vietose krsti po mažą šaukštelį rabarbarų džemo (bet nepadauginti). Kepti 30 min. 180° C orkaitėje. Po to aptepti likusiu džemu. Kepti dar 5-10 min. Kai iškeps ir pravės, apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita
Reklama:

Komentarai (3)


  • weronika 2015-09-27 13:06

    labas


  • Greta 2015-08-16 21:55

    Reikes pabandyti įsikepti


Daugiau receptų