Pyragas su persikais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušiniai
3 stiklinės cukrus
1 stiklinė miltai
1 pakelis vanilinis cukrus
šiek tiek kokoso drožlės
200 gramų persikai (džiovinti)
1 stiklinė džemas (persikų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.
2.
Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.
3.
Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su persikais

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Tešlai. Trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus.

  2. Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą.

  3. Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180°C orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų