Pyragas su persikais
Porcijų skaičius:
7
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 vienetai | kiaušiniai |
7 vienetai | persikai |
225 gramai | miltai |
75 gramai | cukrus |
500 mililitrų | grietinėlės, 35% |
75 gramai | cukraus pudra |
150 gramų | sviestas (minkštas) |
2 pakeliai | pudingas (vanilinis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinio tryniu. Po truputį, beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš jos iškočioti skritulį ir įtiesti į riebalais išteptą kepimo formą. Tešlą pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.
2.
Į grietinėlę sudėti cukraus pudrą, pudingo miltelius, išplaktus kiaušinius ir gerai išsukti.
3.
Atšalusią tešlą kepti 200°C temp. orkaitėje 15 minučių. Išimti ir kiek atvėsinti.
4.
Persikus nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus.
5.
Ant iškeptos tešlos supilti pudingo masę, į ją įspausti persikų puseles. Kepti 200°C temp. orkaitėje apie 45 minutes. Kai kepinys paruduos, uždengti folija.
6.
Iškepusį pyragą išimti iš orkaitės, atvėsinti ir pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Manų apkepas su razinomis
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Šokoladinis vyšnių pyragas
- Elzaso tortas
- Persikų pyragas su šokolado gabaliukais
- Varškės pyragas
- Amerikietiškas pyragas
- Mėgstamiausias pyragas
- Šimtalapis
- Sūrio pyragas
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
- Obuolių pyragas
- Trupininis pyragas su varške ir nektarinais
- Obuolių apkepas
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Vasaros slyvų pyragas
- Obuolių pyragas su aguonomis
- Danutės varškės pyragas
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Biskvitinis obuolių pyragas
Pyragas su persikais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Persikai,
7 vienetai -
Miltai,
225 gramai -
Cukrus,
75 gramai -
Grietinėlė, 35%,
500 mililitrų -
Cukraus pudra,
75 gramai -
Sviestas, minkštas,
150 gramų -
Pudingas, vanilinis,
2 pakeliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušinio tryniu. Po truputį, beriant miltus, užminkyti vientisą tešlą. Iš jos iškočioti skritulį ir įtiesti į riebalais išteptą kepimo formą. Tešlą pusvalandžiui padėti į šaldytuvą.
Į grietinėlę sudėti cukraus pudrą, pudingo miltelius, išplaktus kiaušinius ir gerai išsukti.
Atšalusią tešlą kepti 200°C temp. orkaitėje 15 minučių. Išimti ir kiek atvėsinti.
Persikus nuplauti, perpjauti pusiau, išimti kauliukus.
Ant iškeptos tešlos supilti pudingo masę, į ją įspausti persikų puseles. Kepti 200°C temp. orkaitėje apie 45 minutes. Kai kepinys paruduos, uždengti folija.
Iškepusį pyragą išimti iš orkaitės, atvėsinti ir pabarstyti cukraus pudra.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...