Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Įmaišykite į tešlą, sodą ir miltus.
Pilkite 0,5 tešlos masės į paruoštą kepimo skardą (išklotą kepimo popieriumi), aptepkite uogiene, supilkite likusią tešlą ir įspauskite į tešlą obuolių skilteles.
Kepkite apie 1 val. 180° C orkaitėje.

Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
10 valgomųjų šaukštų | aliejaus |
5 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | soda (nugesinta su actu) |
5 vienetai | obuoliai (nulupti) |
5 valgomieji šaukštai | juodieji serbentai (uogienė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Pyragas su obuoliais ir juodaisiais serbentais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
10 valgomųjų šaukštų -
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Soda, nugesinta su actu,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, nulupti,
5 vienetai -
Juodieji serbentai, uogienė,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su cukrumi. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Įmaišykite į tešlą, sodą ir miltus.
Pilkite 0,5 tešlos masės į paruoštą kepimo skardą (išklotą kepimo popieriumi), aptepkite uogiene, supilkite likusią tešlą ir įspauskite į tešlą obuolių skilteles.
Kepkite apie 1 val. 180° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (6)
-
saule
2016-07-06 14:02
Jau kepu ziuresim kas gausis
-
Gintarė
2014-08-24 20:31
Aš bandysiu kepti :)
Manau bus skanus.
Kepiau panašų pyragą nors man tik 10 m. ,bet vis tiek labai skanus :)
-
kepėja
2013-12-06 15:02
ar bandete kepti si pyraga???kaip gavosi??as dabar bandysiu kept:)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...