
200 gramų | sviestas |
125 gramai | cukrus |
3 vienetai | kiaušiniai |
200 gramų | kvietiniai miltai |
1 vienetas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
4 vienetai | obuoliai |
šiek tiek | cukraus pudra |
Pyragą puoškite cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės "Extazy"
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Švelnus pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Sūrio pyragas
-
Obuolių „Šarlotė“
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Aguonų keksas
-
Obuolių pyragas
-
Trupininis pyragas su varške ir persikais
-
Pavlova
-
Vaisių tortas
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Keksiukai
-
Ananasų pyragas puodelyje
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Trupiniuotis
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Meduolis
-
Everestas
Pyragas su obuoliais

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
200 gramų -
Cukrus,
125 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 vienetas -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai,
4 vienetai - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Minkštą sviestą, kiaušinius, cukrų ir citrinos žievelę išsukite iki vientisos masės. Į miltus suberkite kepimo miltelius ir po šaukštą įmaišykite į tešlą. Tešlą supilkite į sviestu pateptą formą. Obuolius nuplaukite, nulupkite, perpjaukite per pusę. Aštriu peiliu išimkite sėklas ir įpjaukite ruoželius. Obuolių puseles įspauskite į tešlą. Kepkite 220°-240°C temperatūros orkaitėje.
Pyragą puoškite cukraus pudra.
Komentarai (7)
-
Elona
2017-09-18 13:57
Kepu, ragavau Migles gamybos, super skonis. Tikiuosi gausis told skanumelis Kiki ragavau
-
Migle
2017-09-16 14:41
Labai skanus, tik as kai kepiau ant tokios dideles temperaturos, man pyragas per 15 min parudavo labai smarkiai. Jeigu buciau ilgiau biski laikius tokioj temperaturoj, butu sudeges. sumazinau iki 180 ;) ir tada apie pusvalandi ir uztruko.
-
lilijana
2017-02-10 19:02
dieviskai skanus,vidus purus tirpstantis minkstas plutele traski,greit pasigamino,pusvalandi kepiau.
-
laima
2015-10-03 13:31
Skanus labai