Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
250 gramų | miltai | |
100 gramų | cukrus | |
120 gramų | sviestas | |
1 | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
Įdarui: | ||
300 gramų | agrastų | |
200 gabalų | vyšnios (be kauliukų) | |
200 gramų | grietinė | |
100 gramų | cukrus | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
2 valgomieji šaukštai | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Graikinių riešutų pyragas
- Močiutės pyragas kitaip
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Malta mėsa tešloje
- Niujorko pyragas
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Paprastas šokoladinis pyragas
- Bulka "Pynutė"
- Jogurtinis tortas
- Pavasariškai žalias pyragas
- Obuolių pyragas
- Keptas Tinginys
- Pyragas "Trupinukas"
- Everestas
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Tuno pyragas su majonezu
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Suomiškas uogų pyragas
Pyragas su agrastais ir vyšniom
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Miltai,
250 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Kiaušiniai,
1 - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Agrastai,
300 gramų -
Vyšnios, be kauliukų,
200 gabalų -
Grietinė,
200 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į persijotus miltus suberti cukrų,šaltą pjaustytą sviestą,druską ir viską sutrinti iki trupinių.Įmušti kiaušinį ir užminkyti tešlą.Padėti šaltai pusvalandžiui.Atšalusią tešlą iškočioti ir ja iškloti kepimo formą (naudojau 28 cm skersmens). Uogas suberti ant tešlos ir tolygiai paskirstyti.
Įdaro produktus suplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės ir užpilti ant uogų. Kepti 180 °C temp. apie 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...