![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pyragas - naikintuvas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
0.5 litro | braškių uogienės (tinka ir kitokia) |
300 gramų | miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | soda |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Uogienę sumaišyti su soda ir palikti.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti uogienę, išmaišyti.
3.
Berti persijotus miltus, cinamoną, pilti aliejų ir maišyti. Tešla turi būti ganėtinai tiršta, lengvai nekristi nuo šaukšto.
4.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
5.
Formą kloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
6.
Atvėsusį galima apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Graikinių riešutų pyragas
-
Onutės šimtalapis
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Velykinė banda
-
Obuolių pyragas
-
Ingridos obuolių pyragas
-
Velykinis varškės traputis
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Kuršėnų vyniotinis
-
Varškės pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
-
Morkų pyragas
-
Įvairių vaisių pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Cukinijų pyragas
-
Pyragas "Kukurūznikas"
-
Citrininis pyragas
-
Obuolių tarta
Pyragas - naikintuvas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Braškių uogienė, tinka ir kitokia,
0.5 litro -
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Soda,
1 arbatinis šaukštelis -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Agnė
Gaminimo eiga:
Uogienę sumaišyti su soda ir palikti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, sudėti uogienę, išmaišyti.
Berti persijotus miltus, cinamoną, pilti aliejų ir maišyti. Tešla turi būti ganėtinai tiršta, lengvai nekristi nuo šaukšto.
Orkaitę įkaitinti iki 180 C.
Formą kloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir kepti, kol įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Atvėsusį galima apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
-
Maryte
2016-11-03 22:58
Liabai skanus pyragas, nesvarbu, kad keptas vidurį nakties
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...