Pynutės su šokoladu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lapai | tešla | |
1 pakelis | šokoladas | |
1 sauja | riešutai | |
1 sauja | aguonų | |
1 žiupsnelis | džiovintų spanguolių | |
Aptepimui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
2.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
3.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
4.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Graikinių riešutų pyragas
- Močiutės pyragas kitaip
- Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Malta mėsa tešloje
- Niujorko pyragas
- Dviejų sluoksnių pyragas
- Paprastas šokoladinis pyragas
- Bulka "Pynutė"
- Jogurtinis tortas
- Pavasariškai žalias pyragas
- Obuolių pyragas
- Keptas Tinginys
- Pyragas "Trupinukas"
- Everestas
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Tuno pyragas su majonezu
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Suomiškas uogų pyragas
Pynutės su šokoladu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla,
4 lapai -
Šokoladas,
1 pakelis -
Riešutai,
1 sauja -
Aguonos,
1 sauja -
Džiovintos spanguolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai