1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!

Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | dešra |
70 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos kotletukai su pievagrybiais ir imbieriniu padažu
-
Aluje troškinta jautiena
-
Netikras zuikis su kukurūzų ir kiaušinių įdaru
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Kiaulienos kotletai su sūriu
-
Pikantiškas kiaulienos šašlykas
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
-
Kepenys japoniškai
-
Guliašiukas
-
Sultingi jautienos kotletai
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Įdaryti makaronai
-
Strėvos suktinis kitaip
-
Naminiai hamburgeriai
-
Jautienos steikas RIB EYE citrinų aromate
-
Lenkiškai troškintos kepenėlės
-
Sūrio kamuoliukai
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...