Purus varškės sūrio apkepas
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų varškės sūris
200 gramų fermentinio sūrio
3 vienetai kiaušiniai
100 mililitrų pienas
5 valgomieji šaukštai manų kruopos
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Purus varškės sūrio apkepas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Manus užpilti pienu. Palaukti kol išbrinks.

  2. Kiaušinius išplakti su cukrumi. Varškės sūrį gerai sutrinti, sumaišyti su manais, kiaušiniais ir cukrumi, smulkiai tarkuotu sūriu. Viską labai gerai išmaišyti. Masę sukrėsti į aliejumi sutepta kepimo formą. Kepti kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Gintarė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų