Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.
Purūs SPELTOS blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
100 gramų | miltai (SPELTA) |
200 mililitrų | pasukos |
50 mililitrų | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
3 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grikių blyneliai
- Žemaičių blynai
- Morkų ir varškės blyneliai
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Žuvies ir pupelių blynai
- Virtinukai su sūriu
- Obuolių sklindžiai
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Žuvies spurgytės
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Žirnių blynai
- Saldus užkandis
- Blynai su lašiša
- Morkų blyneliai
- Avižiniai blynai
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Ryžių blynai
- Amerikietiški blyneliai
- Žuvies blynukai
Purūs SPELTOS blyneliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai, SPELTA,
100 gramų -
Pasukos,
200 mililitrų -
Aliejus,
50 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išlplakti su cukrumi.
Pilti pasukas, aliejų ir gerai išmaišyti.
Suberti miltus ir kepimo miltelius.Kepti ant nedidelės ugnies sausoje keptuvėje, apverčiant tuomet, kai nekeptoje pusėje pradės formuotis oro burbuliukai.
Gardinti mėgstamu sirupu ar uogiene.
Reklama:
Komentarai (3)
-
JOANA
2017-01-08 12:43
SKANU
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...