
Purus rikotos sūrio apkepas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 gramų | sūris (rikota) |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
350 mililitrų | pienas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
150 gramų | cukrus |
1 vienetas | citrinos žievelė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
2.
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košės, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
3.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą sūrio masę.
4.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti turimą masę.
5.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Patiekti su atšaldyta grietine.
Patiekti su atšaldyta grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Desertinis manų apkepas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Mamos picos padas
-
Varškės ir manų apkepas
-
Batono-obuolių apkepas
-
Suši pica
-
Aitriųjų čili pica
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Teisininko pica
-
Pica su vištiena
-
Avižinės košės apkepas
-
Pica „Greitukas“
-
Menkės apkepas su grybais
-
Prancūziškas pyragas
-
Keistas apkepas
-
Obuolių apkepas
-
Pica su grybais
-
Avižinių dribsnių apkepas su mėsa
Purus rikotos sūrio apkepas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sūris, rikota,
350 gramų -
Manų kruopos,
3 valgomieji šaukštai -
Pienas,
350 mililitrų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos žievelė,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Piene išvirti manų kruopas ir leisti atvėsti košei (košė turi būti tiršta).
Kiaušinių trynius sumaišyti su 100 g cukraus ir sumaišyti su sūriu ir vanile. Maišyti iki vientisos masės. Tada sudėti manų košės, pridėti tarkuotos citrinos žievelės (taip pat galima dėti ir razinų) ir vėl maišyti iki vientisos masės.
Kiaušinių baltymus išplakti su likusiu cukrumi. Plakinį įmaišyti į turimą sūrio masę.
Kepimo formą ištepti sviestu ir sukrėsti turimą masę.
Kepti 180°C temperatūros orkaitėje iki ausinės rudos spalvos.
Patiekti su atšaldyta grietine.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...