Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, soda, druską, cukrų. Įmaišyti kiaušinį, pasukas, sviesta. Viską suplakti virtuviniu kombainu.
Į įkaitinta keptuvę įpilti aliejaus. Pilti blynų tešla (vienoj keptuvėje išeina kepti apie 2 blynus. Vienam blynui reikia apie trijų v.š. tešlos) ją gausiai apibarstyti mėlynėmis. Kai ant tešlos viršaus atsiras burbuliukų apversti ir truputi pakepti, kol gražiai apskrus.

Purūs blyneliai su mėlynėmis
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
100 mililitrų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
1 vienetas | kiaušiniai |
150 mililitrų | pasukos |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mieliniai blyneliai
-
Maroko blynai
-
Blynai
-
Česnakiniai blyneliai
-
Pusryčiai su meile
-
Blyneliai
-
Čekiški langošai
-
Kukurūzų miltų blynai
-
Mielinė širdelė
-
Japoniški blynai
-
Kefyriniai sklinžiai
-
Purūs blynai
-
Blynai be kiaušinių
-
Blynai su bananais
-
Blynai
-
Plikyti blynai
-
Blynai „Širdelės“
-
Mieliniai užgavėnių blynai
-
Mieliniai greitučiai
-
Mieliniai sklindžiai
Purūs blyneliai su mėlynėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
100 mililitrų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Pasukos,
150 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, soda, druską, cukrų. Įmaišyti kiaušinį, pasukas, sviesta. Viską suplakti virtuviniu kombainu.
Į įkaitinta keptuvę įpilti aliejaus. Pilti blynų tešla (vienoj keptuvėje išeina kepti apie 2 blynus. Vienam blynui reikia apie trijų v.š. tešlos) ją gausiai apibarstyti mėlynėmis. Kai ant tešlos viršaus atsiras burbuliukų apversti ir truputi pakepti, kol gražiai apskrus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
lina
2016-01-31 01:00
labai skanu turetu but
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...