Purūs blynai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų sviestas
2 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 stiklinės cukrus
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
2.5 stiklinės pienas
0.5 arbatinio šaukštelio mielės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1 stiklinė 250 ml talpos.

Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.

Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.

Populiariausi receptai šią savaitę

Purūs blynai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1 stiklinė 250 ml talpos.

Į dubenį supilkite pieną, cukrų, mieles, ištirpintą sviestą ir išplakite, kad neliktų cukraus granulių.
Įmaišykite vanilinį cukrų.
Berkite miltus ir maišykite tešlą.

Įkaitintame aliejuje kepkite blynus. 1-2 šaukštai tešlos bus 1 blynas. Kepkite ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kiekvieną blyno pusę kepkite apie 2 minutes. Blynų daug kartų nevartykite, užtenka apversti po vieną kartą, kad gražiai apkeptų. Jei dažnai vartysite, blynai subliukš ir nebus purūs.

Reklama:

Komentarai (7)


  • blynu megeja 2014-07-13 11:23

    man patiko (y)


  • gerda 2013-10-29 16:29

    man labai patiko


  • gdfhdfjyygj 2013-10-29 16:27

    man patiko


  • zemera 2012-02-02 14:45

    man labai viskas skanu


Daugiau receptų