Puri ryžių košė
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 stiklinės ryžiai
0.5 kilogramo moliūgai
0.5 litro pienas
50 gramų sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek karis
2 valgomieji šaukštai razinos
1 arbatinis šaukštelis cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka, pridėkite ryžių, supilkite pieną, berkite razinas, kario miltelius ir viską išmaišykite. Viską sudėkite į garų dubenį (į puodo apačią pilkite nedidelį kiekį vandens) ir virkite 15 - 20 minučių, kol košė taps puri. Patiekite su cukrumi ir sviestu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Puri ryžių košė

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Moliūgą nulupkite ir sutarkuokite burokine tarka, pridėkite ryžių, supilkite pieną, berkite razinas, kario miltelius ir viską išmaišykite. Viską sudėkite į garų dubenį (į puodo apačią pilkite nedidelį kiekį vandens) ir virkite 15 - 20 minučių, kol košė taps puri. Patiekite su cukrumi ir sviestu.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų