Į verdantį vandenį suberiami prieskoniai ir 15 min. verdama ant mažos ugnies. Vėliau supilamas actas.
Jeigu norima marinuoti vaisius, į marinatą dar beriama cinamono.
Prieskonių marinatas
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | acto |
2 stiklinės | vanduo |
10 vienetų | kvapieji pipirai |
10 vienetų | juodieji pipirai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
4 vienetai | gvazdikėliai |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prieskonių marinatas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Actas,
1 stiklinė -
Vanduo,
2 stiklinės -
Kvapieji pipirai,
10 vienetų -
Juodieji pipirai,
10 vienetų -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
4 vienetai -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį suberiami prieskoniai ir 15 min. verdama ant mažos ugnies. Vėliau supilamas actas.
Jeigu norima marinuoti vaisius, į marinatą dar beriama cinamono.
Reklama:
Komentarai (5)
-
-
2009-10-09 23:29
man idomu kokio skonio lieka vaisiai,istraukti is tokio marinato :fuu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...