Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
25 gramai | sviestas |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
100 gramų | varškės sūris |
3 vienetai | žuvis (pengasijų file) |
50 gramų | sūris (parmezano) |
4 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Žuvies filė perpjauname išilgai į 2 ar 3 siauras juostas, priklausomai nuo to, ar labai plačios žuvys. Pabarstome druska, pipirais ir pašlakstome citrinos sultimis.
2.
Sutarkuojame varškės sūrį ir sumaišome su grietine. Įmaišome truputį smulkintų žolelių ir pusę kiekio parmezano sūrio.
Kepimo indą ištepame riebalais, orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių. Imame žuvies filė, tepame ant viršaus sūrio įdarą ir susukame. Suktinukus sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame po sviesto gabaliuką. Užbarstome džiūvėsėlius ir kišame į orkaitę kepti 20 min. Kepame uždengę indą dangčiu arba folija.
Kepimo indą ištepame riebalais, orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių. Imame žuvies filė, tepame ant viršaus sūrio įdarą ir susukame. Suktinukus sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame po sviesto gabaliuką. Užbarstome džiūvėsėlius ir kišame į orkaitę kepti 20 min. Kepame uždengę indą dangčiu arba folija.
3.
Po 20 min. suktinukus atidengiame, užbarstome likusiu parmezanu, sumaišytu su žolelėmis ir paskrudiname dar 10 - 15 min.
4.
Patiekiame su sūrio padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Eršketas šampane
- Kepta aštri menkė
- Žuvis su alyvuogėmis
- Spalvota žuvies užkepėlė
- Keptas karpis Kūčioms
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Lašiša „My little secret“
- Lazanija su lašiša
- Žuvis tešloje
- „Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Šamų kotletukai
- Greiti lašišos kepsneliai
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Kepta skumbrė
- Silkė su svogunais marinate
- Žuvis krakmolo apvalkale
- Keptos kuojos
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
Prancūziški žuvies suktinukai su varškės sūriu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Sviestas,
25 gramai - Citrinų sultys
- Svogūnų laiškai
-
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai -
Varškės sūris,
100 gramų -
Žuvis, pengasijų file,
3 vienetai -
Sūris, parmezano,
50 gramų -
Džiūvėsėliai,
4 valgomieji šaukštai - Krapai
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė perpjauname išilgai į 2 ar 3 siauras juostas, priklausomai nuo to, ar labai plačios žuvys. Pabarstome druska, pipirais ir pašlakstome citrinos sultimis.
Sutarkuojame varškės sūrį ir sumaišome su grietine. Įmaišome truputį smulkintų žolelių ir pusę kiekio parmezano sūrio.
Kepimo indą ištepame riebalais, orkaitę įkaitiname iki 190 C laipsnių. Imame žuvies filė, tepame ant viršaus sūrio įdarą ir susukame. Suktinukus sudedame į kepimo indą, ant viršaus uždedame po sviesto gabaliuką. Užbarstome džiūvėsėlius ir kišame į orkaitę kepti 20 min. Kepame uždengę indą dangčiu arba folija.Po 20 min. suktinukus atidengiame, užbarstome likusiu parmezanu, sumaišytu su žolelėmis ir paskrudiname dar 10 - 15 min.
Patiekiame su sūrio padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...