Į iki purumo ištrintą sviestą sudedami kiaušinių tryniai. Viskas išsukama. Tada sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai (pabarstyti miltais ir džiūvėsėliais). Tešla drėgnu šaukštu dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami labai trumpai. Jeigu jie ištęžta, daugiau reikia dėti miltų. Tiekiami užpilti sviestu.
Kad kukuliai būtų pusiau trapūs, į ištrintą sviestą su kiaušiniais beriama miltų ir įpilama truputį vandens.
Prancūziški kukuliai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sviestas |
150 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Prancūziški kukuliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Sviestas,
250 gramų -
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į iki purumo ištrintą sviestą sudedami kiaušinių tryniai. Viskas išsukama. Tada sukrečiami išplakti kiaušinių baltymai (pabarstyti miltais ir džiūvėsėliais). Tešla drėgnu šaukštu dedama į verdantį vandenį. Kukuliai verdami labai trumpai. Jeigu jie ištęžta, daugiau reikia dėti miltų. Tiekiami užpilti sviestu.
Kad kukuliai būtų pusiau trapūs, į ištrintą sviestą su kiaušiniais beriama miltų ir įpilama truputį vandens.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...