
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | tešla |
3 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | cukrus |
270 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.
2.
Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Evos šokoladiniai keksiukai
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Kriaušių desertai
-
Obuolinės kišenėlės
-
Karamelinis keskiukas
-
Keksiukai kiekvienai dienai
-
Zefyrai
-
Pyragėliai su obuoliene
-
Gėlytė su pagardinimu
-
Varškės spurgos
-
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Pyragėliai su grybais ir mėsa
-
Tiramisu
-
Pyragas „Sniego senis“
-
Šventiniai žaliukai
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Pyragaičiai "Širdutės"
-
Mikro keksiukai
-
Plikytos tešlos pyragaičiai
-
Pyragėliai su varške ir bulvėmis
Prancūziški eklerai su sviesto kremu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
120 gramų -
Sviestas,
270 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kremui: šluotele išplakti kiaušinius su pašildytu cukrumi. Išminkyti atšaldytą sviestą ir įmaišyti jį į išplaktą atšaldytą kremą.
Iš pyragaičių tešlos suvolioti piršto dydžio dešreles ir 20 minučių kepti karštoje orkaitėje. Kai eklerai iškeps ir atauš, kiekvieną šoną įpjauti ir pro įpjovą pridėti kremo. Atšaldyti.
P.s. Viršų taip pat galite aplieti tirpintu juodu šokoladu ar cukraus glajumi.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Irena
2015-06-22 12:57
O kodel ieko neraso apie tesla?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...