Prancūziškas "Cremee Brulee"
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro grietinė
0.5 litro pienas (riebus)
12 vienetų kiaušiniai (tryniai)
180 gramų cukraus pudra
100 gramų cukrus
1 vienetas vanilė (ankštis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1. Užkaitinkite pieno, grietinės ir perpus padalintos vanilės mišinį. Atvėsinkite ir po to laikykite ties 70°C temperatūra.

2. Cukrų su tryniais suplakite, kol jie taps balti.

3. Sumaišykite pieną su tryniais.

4. Masę supilstykite į mažus indelius, tinkamus kepimui orkaitėje.

5. Ištieskite kepimo popieriumi skardą ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min. (kol įgaus norimą tekstūrą).

6. Išimkite iš orkaitės. Laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val.

7. Išėmę iš šaldytuvo, apibarstykite cukrumi ir jį uždeginkite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Prancūziškas "Cremee Brulee"

Komentarai: 6
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Užkaitinkite pieno, grietinės ir perpus padalintos vanilės mišinį. Atvėsinkite ir po to laikykite ties 70°C temperatūra.

2. Cukrų su tryniais suplakite, kol jie taps balti.

3. Sumaišykite pieną su tryniais.

4. Masę supilstykite į mažus indelius, tinkamus kepimui orkaitėje.

5. Ištieskite kepimo popieriumi skardą ir įpilkite vandens. Kepkite 160-170°C temperatūroje apie 20 min. (kol įgaus norimą tekstūrą).

6. Išimkite iš orkaitės. Laikykite šaldytuve nuo 1 iki 3 val.

7. Išėmę iš šaldytuvo, apibarstykite cukrumi ir jį uždeginkite.

Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.:http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (6)


  • to au 2012-12-22 14:43

    Čia nereikia būti specialistu, kad suprastum. Užtenka sveiko proto turėt ir mokėt skaityti. :-p


  • au 2012-08-07 23:52

    man tai noretusi aiskesnio aprasimo.. misini viena iskepti laikyti 70 c.. paskui isplakt kiausini su trynaiis ir paskui piena su tryniais.. tai katra cia ? ar cukru su tryniais paskui i ta misini piena ipilt ir kartu ismaisyt ? nes parasyta kad mase i mazus indelius o ne dvi mases.. katra mase supilt i indelius ar ta su vanile .. ar ta su kiausiniu ir cukrum. ?? ar ta su pienu ir kiausiniu ? ir kiek vandens i skarda ipilt.. ir ar ta vandeni pirma pakept ir paskui formeles idet .. ar idet i salta vandeni ar kaip ??? cia ne specialistes nesuprastu


  • Laimis 2012-08-07 10:32

    Oj kaip skanu, netikejau :bloga:


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...