Prancūziškai pagaminti žirneliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų žirniai (švieži)
10 vienetų svogūnai
2 valgomieji šaukštai sviestas
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
šiek tiek druska
šiek tiek cukrus
šiek tiek petražolės (smulkintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Prancūziškai pagaminti žirneliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Su puse nurodyto sviesto patroškinami nulupti svogūnai, įpilama truputį vandens. Po to suberiami žirneliai, viskas 10 min. patroškinama, tuomet supilami miltai, produktai pamažu išmaišomi, pasūdomi, pagardinami cukrumi ir dar ant mažos ugnies patroškinami. Po to troškinys apibarstomas petražolių lapeliais, pagardinamas likusiu sviestu ir tučtuojau patiekiamas.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų