Prancūziška žirnienė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
750 gramų | žirniai |
1.5 litro | sultinys |
125 gramai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žalius žirnius virti sultinyje 45 minutes. paskui juos sugrūsti- padaryti tyrę.
2.
Įberti druskos ir pipirų.
3.
Įdėti grietinės ir apskrudusios duonos riekę.
Patiekti karštą.
Patiekti karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Kreminė salierų sriuba
- Bulvių ir porų sriuba
- Petražolių sriuba
- Pievagrybių sriuba su kiaušiniu
- Gaspačas
- Alaus sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Moliūgų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Trinta cukinijų sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Trinta bulvienė
- Sveikuoliška rudeninė moliūgo sriuba
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Trinta morkų ir moliūgų sriuba
Prancūziška žirnienė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žirniai,
750 gramų -
Sultinys,
1.5 litro -
Grietinė,
125 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žalius žirnius virti sultinyje 45 minutes. paskui juos sugrūsti- padaryti tyrę.
Įberti druskos ir pipirų.
Įdėti grietinės ir apskrudusios duonos riekę.
Patiekti karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
-
gal 150g ?
2014-06-10 11:04
daugoka.
-
Pati
2014-02-08 13:20
Su tokiu kiekiu žirnių galima Afrikos vaikus maitinti.
-
Ausra
2013-12-28 09:28
O tikrai tiek daug žirnių reikia? :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...